lördag 10 december 2011

Up and running

Ja, nu har jag faktiskt en ny dator, tralalala! Och jag kan föra över bilder från kameran på samma sätt som tidigare, skönt! För en gångs skull har jag dessutom varit så klyftig att jag ar säkerhetskopierat mina bilder till en extern hårddisk och den senaste kopieringen gjorde jag bara ett par dagar före haveriet, puh, vilken tur!
Och datorn är snabb som en vessla!
Men mailen fungerar inte riktigt som den ska, jag kan bara hitta de allra senaste dagarnas brev, hoppas verkligen de övriga dyker upp igen!
Förutom att köpa dator har jag även varit ute och testat mitt nya objektiv till kameran (födelsedagspresent från min pappa, tack!!!).
Tänk att det fortfarande hänger kvar några äpplen på trädet trots den senaste tidens intensiva stormande! Miskantusgräset har inte påverkats nämnvärt men mina tåtlar har tyvärr gett upp och lagt sig ner så jag behöver komma ut och röja lite i trädgården. Hoppas stormen har härjat färdigt för den här gången!

Nu måste jag surfa runt och se vad ni andra har hittat på under min exil!

16 kommentarer:

 1. Vad skönt att du är i gång igen! Välkommen tillbaka. Roligt med ny dator. Och vilka fina bilder du tagit med ditt nya objektiv.
  Önskar dig en skön 3:e advent.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Bra att det tekniska har löst sig för din del. Så vackert med de röda äpplena... tänk så mycket julkänsla som några äpplen kan locka fram!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Skönt att det har löst sig med datorn! Och att du hade backupat alla bilder! Vilken mardröm om alla de skulle försvinna...
  Det ser så varmt och trevligt ut på dina bilder. Nästan som att det skulle vara en varm oktoberdag. Svårt att fattat att det är en stormig decemberdag.
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Puh vilken tur med bilderna!Jag har oxå gjort så.

  Nu kan du börja passa brevlådan!Paket på väg :-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 5. Ja det här med tekningen är inte alltid någon höjdare. Min dator kraschade efter sommaren och tur var att jag fick en ny jobb dator så jag inte blev utan. Hoppas snart ha tid att komma iväg och köpa en ny. Dock lite roligare med jobb datorn som har photoshp som jag försöker lära mig..

  Ha de
  Kram anna

  SvaraRadera
 6. Tillykkke Katarina med den nye computer......den er bare ikke til at undvære ;0)

  Smukke æbler både de der sidder tilbage og dem du har hjulpet op at hænge.

  Knus Dorthe

  SvaraRadera
 7. Oj, låter mer som skicklighet än tur, det där med säkerhetskopiering! :o)
  Hängde ditt fina svarta fat där i stormen eller hann du få in det? Här känns det som om det stormar en gång i veckan numera, det gäller att hålla i hatten! ;o)

  SvaraRadera
 8. Skönt att det fixat sig, datorhaveri är inte kul! Fina bilder hos dig som alltid! :) Hoppas det stormat klart över Skåne för ett tag nu. Kram Hanna

  SvaraRadera
 9. Glad advent Katarina! Vad roligt att du är tillbaka i rymden. Du har alltid så fina bilder, det vore fantastiskt att få se din trädgård "live" nå´n gång. Finns du möjligen med under öppna trädgårdsdagarna i början av juni -12?
  Stor kram från tanten i Särö

  SvaraRadera
 10. Vilken tur du har här finns inte ett ända äpple kvar förutom prydnadsäpplen.
  Alltid lika fint hos dig Kartarina-
  Ha en skön vecka
  Annika

  SvaraRadera
 11. Skönt att det fungerar, alltid krångligt med nya saker.
  Här händer det också grejor, fick lära mej använda min nya telefon en ´hel vetenskap för en annan som hade enklast möjliga tidigare.
  Kram
  Mariana

  SvaraRadera
 12. Hej "tanten i Särö"!
  Tyvärr fungerar mailen inte som den ska så jag har tappat bort din adress, men jag svarar här istället; tror jag ska vara med på tusen trädgårdar, men du får gärna hälsa på i min trädgård någon annan gång!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 13. Ojdå, jag får nog skärpa mig med säkerhetskopieringen här. Min dator lever på lånad tid känns det som. Otroligt att äpplena hänger kvar efter de senaste stormarna, och att inte fåglarna har kalasat på dem. Mycket vackert är det i alla fall.
  Kram

  SvaraRadera
 14. Trevligt att du är tillbaka :-) Skönt med ny och snabb dator! Och så roligt med nytt objektiv till kameran - bilderna ser väldigt fina ut!

  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera
 15. Ja alltså, det är sjukt grymma bilder !

  Hilsen
  Jösse

  PS Jag glömde två deckare hos er senast ! Mycket nöje !

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina