måndag 18 februari 2013

Vitt, vitt, vitt... och lite vår

Usch och fy, mer snöande idag.
Men sedan blev det mest slask och plask.

Då gäller det att bita ihop och försöka få till lite vår inne.
Och det känns genast bättre. Jag är ganska lättlurad.

11 kommentarer:

 1. Nu kan till och med jag hålla med dig att nu räcker det, nu vill man ha vår och få komma ut i trädgården med vår känslorna.
  Så fina irisar

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Sitter uppe med en sjuk liten kille och ser snöflingor som singlar runt utanför fönstret... Ska det aldrig sluta!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Ja, och då är vi två. När jag ser mina vårlökar som jag har inomhus (och inte tittar ut samtidigt) mår jag faktiskt bättre, rena terapin:-). Vackra bilder! Vet inte ifall din header är ny men den är helt underbar!

  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Mannen min suckade en aning när han sa "jag får väl gå ut och skotta" Varpå hans fru hurtigt säger "det är så myyyyyyyysigt" T.o.m han som envist tjatar o hur mysigt det är verkar ha fått nog. Du och jag har ju fått nog för länge sedan Katarina "hahaha" i november typ... Men nu borde det väl snart vända!?!
  Finfina växter som säkerligen piggar upp / Kram gittan

  SvaraRadera
 5. Ibland är det allt tur att vi kan lura oss själva. Eller heter det "affirmera" nuförtiden?:)

  SvaraRadera
 6. Här är en till som är trött på vinter och snö! Men du har ju fixat riktigt vårfint inomhus, ser så mysigt ut! Underbar färg på din Iris./Kram Titti

  SvaraRadera
 7. Uh ja, I har da godt nok vinter i Sverige!!! Vi har ikke mere sne i Danmark, men de melder mere i løbet af ugen. Godt, man så kan glæde sig over forårsbillederne her i dette indlæg :-)

  Kh. Marlene

  SvaraRadera
 8. Här har du en till som låter sig luras att tro att våren är på G trots att jag har både termometer och ögon att se med...!/Anja

  SvaraRadera
 9. Din trädgård ser lika fin ut vit som grön även om jag såklart föredrar det gröna eller dina fina vårinspirerade bilder!

  kram louise

  SvaraRadera
 10. Hihi, det är tur man är lättlurad ;-)Ja nu känns det segt med snön, snö och tö igår och idag kallt igen. Jag led med rådjuren som trötta tog sig fram i skaren på snön, hu, den måste skära sönder benen på dem :-( TUR man kan ta in lite vår. Jag tog in brudspirea och syren i förra veckan, och nu är det knopp i dem :-)
  Tack för din hälsning hos mig ! Ha det gott!
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 11. Härlig vårkänsla inne!!
  Formerna framträder så fint när den får ett tunnt lager snö och det bästa med tunnt lager är att det försvinner fort, vi har tyvärr tjockt lager...
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina