torsdag 5 december 2013

Myrtenskola

... med mina bästa myrtentips håller jag i nr 1/2014 av Allt om Trädgård! I ett reportage som jag har skrivit och fotat själv.
Mina myrtengullungar är till och med på omslaget.
Väldigt, väldigt roligt. 

Vädret lämpar sig alldeles utmärkt för stugsittning och tidningsläsning för stormen Sven är på ingång och förtruppen är redan här. Och jag vill inte gå ut.

22 kommentarer:

 1. Hej Katarina
  Det ser rigtig spændende ud - det kunne være sjovt at læse din artikel og se billederne.
  Kh. Jørn

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till det! Prenumererar på den det ska bli jättekul att läsa.
  Vad duktig du är :) Har du tagit alla bilder själv ? Fattar du hur stort det är AOT av alla tidningar jag är mega imponerad :D En framsida oxå shit!!!
  Jag säger då det :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 3. Så roligt! Det nr måste jag komma ihåg att köpa. Fick hem tidskriften med reportaget från din trädgård, så fint. Ha en fin kväll i busvädret!/Kram Merja

  SvaraRadera
 4. Grattis till eget reportage i AoT! Myrten är verkligen en trevlig växt.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Stor grattiskram till dig!!! Det är så roligt och artikeln är verkligen bra och bilderna jättefina. Du är så duktig!!!

  Kram och tack för underbar dag igår!

  Maria

  SvaraRadera
 6. Åh, jag vet ingenting om myrten! Behöver gå i skola... =oP
  Ser fram emot reportaget!
  Ha det gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 7. Grattis, grattis! Jag ser fram mot att se och läsa artikeln.
  BirgittaM

  SvaraRadera
 8. Grattis till reportaget! Jag älskar myrten och har en del själv, men jag har misskött dem lite och inte klippt dem så fint som du!!! Men, jag har hittat en bra sommarplats till dem, så med lite hjälp av saxen ska jag nog få till dem igen hoppas jag! Otur att jag precis avslutat min prenumeration på AoT, får köpa ett lösnummer istället! Ha det gott!
  /Carina

  SvaraRadera
 9. Det uppslaget ser spännande ut! Svärmors fina myrten dog med henne och inte har jag vågat mig på någon egen.Kanske dags nu? Så synd att vädret inte är utevänligt! Jag får vänta med läsningen av tidningen till dess jag kan ta mig till biblioteket. Men den som väntar på något gott...

  SvaraRadera
 10. Mina Myrtenplantor dör nästan innan de kommit hem, vet inte vad jag gör för fel... Eller kan det vara så att jag handlar i fel butik dvs. dåligt skötta ex???
  Ha en fin andra advent / Kram gittan

  SvaraRadera
 11. Åh, så roligt Katarina, grattis, grattis! Är inte alls förvånad, du är verkligen bara så duktig. Ser så fram emot att läsa reportaget.

  Ha en härlig helg!

  Grattiskramar från Eva

  SvaraRadera
 12. Gillade ditt reportage om Myrten med alla vackra bilder, läste det till frukosten i morse och blev grön av avund när jag ser dina fint klippta bollar.
  Just nu har jag två st. ska försöka få dom att överleva, har haft död på ett flertal under åren.
  Ha en fin helg
  Mariana

  SvaraRadera
 13. Fick AoT igår och har inte tittat i den ännu. Men nu måsta jag springa ut i köket och hämta den. Så härligt att du gjort ett reportage! Nu ska jag lusläsa och njuta.
  Kram och skön helg.
  Törnrosa

  SvaraRadera
 14. Hej Katarina
  Din artikel ser super spændende ud - jeg må se at få "fat" i bladet, for den må jeg da se nærmere på.
  God weekend
  Mange hilsner
  Anita

  SvaraRadera
 15. Grattis!! Förstod direkt när jag såg bilderna att det var dina myrtenträd! Jag har lyckats torka mina 2 som jag hade!

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 16. Så himla fint reportage det var! Och jättekul att se dig igen. Såg direkt att det var dina fina klot på framsidan av AoT. Tänk att det är ett halvår sen vi satt där i din fantastiska trädgård och njöt. Så fint du har fixat både inne och ute. Det är något visst med upprepning. Jättefint!!! :)
  Stor kram!

  SvaraRadera
 17. Så fort jag såg omslaget insåg jag att det har hemifrån dig. Jättekul! De är verkligen kanonfina. Extra kul att du skrivit artikeln själv också.

  Kram
  Camilla

  SvaraRadera
 18. Den måste köpas imorgon bums!! Vill verkligen lära mig knepet:)
  Trevlig advent!

  SvaraRadera
 19. Tack för en jättebra artikel och fantastiska foton på vackra myrtenträd !
  Ha det så gott !
  kram/Isa

  SvaraRadera
 20. Har precis läst ditt fina reportage om myrten. Oj oj, inspirerad. Har två stycken, en på hög stam, den andra på tillväxt, men nu bara måste jag härma dig och ta sticklingar för kommande (hmm..) prakt. Så jättekul att du skrivit!
  Kram och Gott Nytt År
  Törnrosa

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina