söndag 13 mars 2016

Tulpaner i kruka

Massor av sol fredag och lördag, underbart och härligt! Jag har varit ute från morgon till kväll.
I havehuset blommar den första `Purissima'-tulpanen. Och fler är hack i häl.
`Orange Rosalie´ och `Apricot Beauty´ blommar redan och har fått flytta ut för att inte blomma över för snabbt. Hoppas det blir plusgrader framöver.

Trevlig vecka!

9 kommentarer:

 1. Nämen Katarina, jag blir ju alldeles knäsvag av att se dina fantastiskt vackra tulpaner och det är ju helt otroligt att de har kommit så långt. Själv suckar jag över snö och kyla och känner mig smått desperat i min väntan på våren.

  Nu håller jag tummarna för en vårvecka båda hos dig och mig!

  Kram
  Cathrine

  SvaraRadera
 2. Vackra tulpaner, mina är i jorden så det dröjer ett bra tag innan jag ser några blommor på dem. Vi skulle få sol och varmt idag, hoppas på det.
  Ha det fint!
  Marika

  SvaraRadera
 3. Otroligt vad långt de har kommit och så fina de är! Mina kruktulpaner har bara kommit marginellt längre än de utomhus (alltså långt ifrån att de ens fått blomknoppar), men så är det ju helt ouppvärmt. Längtar efter EXPLOSIONEN - när nu den kommer...
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Åhh så härligt att få njuta av egna tulpaner redan nu. Fantastiskt vackra är dina i kruka - har aldrig lyckats med odling av tulpaner i kruka.
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 5. Men wow! Tänk att ni redan har tulpaner i blom??!!
  Nu fick jag sån längtan till mina tulpaner, men de är begravda under ett tjockt snötäcke ännu...
  /Kitty

  SvaraRadera
 6. Ojojoj har du redan blommande tulpaner!!! det var mycket tidigare än hos mig det. Här är det fortfarande mycket snö på kolonin även om det har minskat mycket sedan i lördags såg jag i går. Kikade in i mitt växthus också små små spetsar av tulpanerna har börjat visa sig hos mig. Nu längtar jag verkligen ut i våren
  Ha det gott i solen
  Kam Meta

  SvaraRadera
 7. Den som ändå hade ett havehus.....Vilken energikick med blommande tulpaner nu. Jag går och kikar på mina i krukorna och de tidiga vildtulpanerna har faktiskt börjat visa sina blommor.

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 8. Å så fint. Tulpanerna är jättevackra!
  Allt gott

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina