söndag 29 maj 2016

Chelsea flower show

Äntligen kom jag iväg till Chelsea flower show, jag har tänkt åka så många gånger men inte blivit färdig. Och det var tack vare Elin/Trädgårdstid som i höstas skrev på sin blogg att hon skulle åka dit över dan och det tyckte jag lät som en utmärkt idé. Jag övertalade även Maria/Almbacken att följa med (hon var inte särskilt svårövertalad). Tänk, en hel dags trädgårdsnörderi när det är som bäst!


Hjälp så mycket att titta på och så många intryck! Vi var på utställningen ca 7 timmar och när vi åkte hem kändes det ganska rörigt i huvudet. Men sedan, när jag hade fått lite välbehövlig vila, märkte jag hur inspirerad jag hade blivit. Och urtrevligt ressällskap och fint väder gjorde inte resan sämre.

18 kommentarer:

 1. Måste ha varit en osedvanligt trevlig dagsutflykt. Inspiration på flera sätt förstår jag. Undrar om jag någonsin kommer dit.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tak for rundvisningen - Der var mange flotte haver. Kunne godt have tænkt mig at være der!

  SvaraRadera
 3. Tänk att kunna göra en dagsutflykt Chelsea! Ni bor ju på kontinenten! Lyllos er! :)
  Jag får hålla tillgodo med dina bilder, tackar och bockar för det!

  Kramkram
  Cathrine

  SvaraRadera
 4. Schöne Impressionen von der Chelsea Flower Show, liebe Katarina!
  Ich war noch nie dort. Eine gute Woche und liebe Grüße von Edith

  SvaraRadera
 5. Bare det var mig, men så er det så dejligt at du vil dele dine oplevelser og billeder! Det ser altsammen spændende ud - især bedet med blå salvia og Anthriscus 'Ravenswing' er super smukt :-)

  SvaraRadera
 6. Åh, jag vill också...! Nästa år ska jag verkligen försöka komma iväg. Min syster var där i år, så motiven i dina bilder känner jag igen. Så enastående mycket att se! Förstår att det tog tid att smälta allt.
  Allt gott

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att få se bilder därifrån. Tror nästan att den var bättre i år. Här blir det inget mässbesök av något mer slag i år. Så det är så kul att se hos andra.
  Ha nu en fortsatt fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 8. En resa som heter duga:)) Var där i fjol och tänker på den än. Finns verkligen mycket att se.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 9. Förstår att ni haft det oförskämt trevligt medan jag gått här och vattnat, vattnat planterat ut grönsaksplantor och vattnat!
  Allvarligt talat jättekul att se ett litet axplock av allt fint på CGS. Somligt mycket vackert, annat mer spännande och i nåt fal lite krystat. Tillsammans ändå en härlig blandning. Syns att det är knökat med folk, men tycker du lyckats bra med bilderna ändå.

  Allt gott
  /Anette

  Ps Flyttat ut i växthuset har jag väl egentligen inte gjort för det är ju inget uterum utan 90% odling som gäller där, men odling har det blivit och är. Ska försöka mig på en inflyttningsfest för byggarna och se hur det funkar, men först tömma på fler växter.

  SvaraRadera
 10. Härligt att se!
  Jag älskar Chelsea Flower Show, har varit där tre gånger och vill åka igen. Det vore dock bra om den anordnades vid olika tidpunkter, jag blir rätt så trött på all digitalis och iris år efter år. Tror dessvärre inte att de kommer att lyssna på mitt lilla förslag efter att ha kört i slutet av maj i över 100 år.....
  Kram
  Marta

  SvaraRadera
 11. Häftigt att kunna åka över dan, den tanken har inte ens slagit mig. Får nog fundera på det till nästa år :-) Kram Katarina

  SvaraRadera
 12. Ska försöka mig på en inflyttningsfest för byggarna och se hur det funkar, men först tömma på fler växter.


  เกย์ไทย

  SvaraRadera
 13. Thank you for the valuable information.iam very much impressed with this one.
  Looking forward for the good posts.whatsapp gb dark mode

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina