onsdag 15 augusti 2012

Utflykt

Trots att jag deltog i Tusen trädgårdar i helgen hann faktiskt även jag med ett trädgårdsbesök, nämligen i familjen Hjorts trädgård i Torna Hällestad (de hade öppet även på lördagen). Och det ångrar jag inte!
Ojojoj
Ja, ni ser ju själva att detta är något alldeles extra
Kolla bara tegelmuren och komposterna!
Hmmm, jag tror jag har ett "litet" uppdrag för maken, han gillar ju att mura... tror jag...

Tack för att vi fick komma och titta!

Hemma har jag gått omkring och försökt se om något har blivit nertrampat av besökarna i söndags, men nej, allt ser ut som vanligt. Så ni som funderar på att ha öppen trädgård, men är oroliga för nertrampade och förstörda växter, er kan jag lugna, det är en överdriven oro. Jag tror att besökarna är försiktiga och att växterna är tåligare än man tror. Så jag hoppas fler kan tänka sig att dela med sig av sina trädgårdsoaser, på ett eller annat sätt. Tänk om det blir som i England där det finns trädgårdar att besöka varje helg... undrar vad resten av familjen skulle tycka?!

12 kommentarer:

 1. Har tenkt på å være med til neste år. Men vi har ikke så mye planter enda. Men får jo litt nerver etter å ha sett disse bildene. Så flått!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin trädgård du har besökt! Själv hann jag inget mer än mitt eget den här gången, men det var ju desto roligare! Jag hoppas att fler vågar nästa gång, för det finns ju knappast något roligare än att få besöka privata trädgårdar. Och på tal om det, några bloggträffar till ska vi väl hinna innan höstmörkret faller?

  Kram från Hanna

  Ps, kan skriva under på att det är försiktiga typer som kommer. Inte gick det att se att hundra par fötter trampat runt här. :)

  SvaraRadera
 3. Du milde!!! Det var fantastiskt!! Har du inga fler bilder?

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 4. Ser underbart ut.
  Och öppna trädgårdar varje helg. Ja tack säger jag till det!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Ja många öppna trädgårdar röstar jag också för! Har sett den här trädgården i en trädgårdstidning, ser så fint, kul att få se den i verkligheten kan jag tro!!

  Ha det gott
  Åsa

  SvaraRadera
 6. Den trädgården verkar spännande....vilka växthus, ja och så komposten, en sån skulle man ju gärna ha...
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 7. En sån där vill ha kompost!!!! så snygg!!
  Nja det där med varje helg låter väl inge vidare men nån gång till kanske det blir även om det var ett himla jobb innan.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 8. Det var smukke billeder fra en fin have, rækkerne med Landløbere (Tropaeolum peltophorum)er såååååååå flotte.

  SvaraRadera
 9. Åh, vilken fin trädgård! Och i Torna Hällestad, där min släkt kommer från, där har jag tillbringat många sommarlov! Komposten var bara helt underbar! Jag sparar en bild på den på datorn för att visa min make med! :) Skulle gärna också besöka den trädgården någon gång! Ha det gott! :) Mia

  SvaraRadera
 10. Åh så fint, dit vill jag också åka! Modellen på komposten var både snygg och fiffig. Skulle passa perfekt hemma hos er. Hoppas att maken instämmer;-).

  Kram Eva

  SvaraRadera
 11. Alldeles extra, det må jag säga, vilken snygg kompost.
  Kram

  SvaraRadera
 12. oj den missade vi, fantastiskt fin ser den ut. Får jag skriva upp till nästa gång. Men är så lycklig att ha fått se din fiiiina trädgård i verkligheten:) Den var så fin att Ulla Molins bleknade en aning

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina