söndag 10 mars 2013

Näää, det borde vara förbjudet

... med snöstorm när man har fått smak på vår! I dag är det helt, helt omöjligt att gå ut, brrrr. Tur att en kompis och jag kom iväg till Danmark och Bilka redan i går, så att jag kan leka vår inne i dag. Eftersom det är halva priset på broavgiften på helgerna är det bra läge för shopping.
Och visst blev bilen full. Förutom en imponerande samling växter blev det även en odlingsklocka (i form av ett litet växthus) och några snygga krukor. Som inte är svarta utan i ljus terracotta. Ja, jag är själv förvånad, men jag gillar dem.
Undrar vem som ska få flytta in här? De flesta växterna i trädgården är nog intresserade för det är flera minusgrader och vinden viner.

19 kommentarer:

  1. Ja, vilken imponerande samling du kom hem med! De där terrakottakrukorna är jättefina och så billiga! Tackar Claus Dalby för det. Jag målade faktiskt mina med svart krukfärg, men jag håller med om att de är fina som de är. Den där odlingsklockan missade jag när jag var där. Det får nog bli en ny tur över Öresundsbron, snart. Ska bara övertala L först.

    Kram på dig i vinterbrrrrret

    Eva

    SvaraRadera
  2. Åh, vad mycket härligt du handlat (snygg klocka med!) och vilken tur att ni åkte igår om det är snöstorm nu!!! Tack för tips om Bilka, dit måste jag åka nästa gång jag far neråt! Ha en fin söndag - inne och njut av blomstren! :) Mia

    SvaraRadera
  3. Fin klocka!
    Tänk om man hade nära till Bilka!!
    Sänd inte upp den där snöstormen till oss bara...
    Mariana

    SvaraRadera
  4. Uha ja - med de kuldegrader vi har er det bestemt nødvendigt med et lille væksthus til de tidlige forårsfornemmelser der ryger med i indkøbsvognen. Kiggede på væksthuset i sidste week-end og fortryder nu den ikke røg med hjem :0)

    Har lige været ude at flytte mine krukker med forårsblomster ind i udestuen for med nattetemperaturer ned til minus 10 ja så hænger både vintergækker og indkøbte stedmoderblomster med hovedet.

    VI VIL HA´ FORÅR NU!!!!!!!

    Knus Dorthe

    SvaraRadera
  5. Wow vilken samling växter och super snyggt mini växthus.
    Tala om att man blev förvånad när man kom upp till detta jäkla väder, vi som skulle åka till tippen och klippa färdigt alla gräsen.

    Hoppas det smälter bort snabbt och vi får en härligt lång vår.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Så kul att bo nära Öresundsbron så man kan göra sig en liten resa till Danmark bara så där :=)
    Härliga inköp, växter som odlingsklocka.

    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  7. Oj vad mycket finty du hade med dig hem! Här snöar det just nu medan solen skiner och vinden viner! Inte kul helt enkelt! Jag hade kunnat tänka mig att flytta in under den där odlingsklockan...om jag varit liite mindre!

    kram louise

    SvaraRadera
  8. Härliga inköp och vilken fin odlingsklocka, en sådan skulle jag också vilja ha... Får se när jag härnäst kommer in närheten av Danmark. Kram Kristina

    SvaraRadera
  9. Ja, det burde bestemt være forbudt! Uhh, hvor har jeg været gnaven i dag. Men,men, men sådan et lille drivhus vil jeg da også have. Straks ser jeg en chance for, at snyde vinteren. Jeg må i Bilka i morgen ;-)

    God søndag aften
    Birgitte

    SvaraRadera
  10. Jag tycker vi inför snöförbud för hela mars :-) Måste vara underbart att ha så nära till Danmark och handla där. Jättefina inköp!
    Ha det bäst!
    Kram Hélena

    SvaraRadera
  11. Härliga vårliga inköp. Så fin odlingsklocka också.

    Kram,
    Maria

    SvaraRadera
  12. Låter som en ypperlig sysselsättning när vintern vägrar att släppa taget:)

    Ha det gott,
    Rebecca

    SvaraRadera
  13. Jag skulle kunna sluta upp bakom dig i en liten protestmarch ögonaböj! Attans vad kallt det var idag. Bilka.. hmmm .. vi ska ju till Köpenhamn snart och om jag programmerar GPS:en utan K:s vetskap.... tack för tipset. Och vilken härlig samling du kom hem med. Klockan var fantastiskt fin.
    Kram

    SvaraRadera
  14. Är det bra att handla trädgårdssaker på Bilka? Har aldrig varit där. Andra tips på roliga inköpsställen? Mvh, Maria

    SvaraRadera
  15. Ja nu vill vi ha lite plusgrader:)
    Så härligt att köpa hem lite vackra vårblomster!
    Stor Kram Annelie ♥

    SvaraRadera
  16. Jag försöker låta bli att se det där vita på marken!!! Vilken smart idé...att fly till Bilka. Vilka fina fynd. Jag är ganska ofta i K-hamn, men har tydligen lyckats att missa Bilka...
    Keep warm!

    SvaraRadera
  17. Vilken lycka att vårshoppa! :) Man kan verkligen behöva all tröst man kan tänka sig...
    Här kommer en värmande kram via nätet! :)

    SvaraRadera
  18. Underbara fynd!! En liten resa piggar alltid ut:)

    SvaraRadera
  19. Kære Katarina - hvor var det dejligt, at du fik noget ud af turen. Trods snevejret! Kh Claus

    SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina