lördag 5 juli 2014

Ny vy

Från vårt nya trädgårdshus, eller havehus som jag gillar att säga, har jag fått en ny vy.
Här låg tidigare carport och förråd så jag har aldrig suttit ner och tittat på detta förut (trots allt som behöver göras nu så har jag alltså tid att sitta ner en stund emellanåt) Jag gillar utsikten skarpt. Ja, jag funderar faktiskt på att flytta ut sängen hit. Men kanske nöjer jag mig med en dagbädd, som Eva/Villa Vårgatan och Helena/Helenas Hem och Trädgård (och många andra) har. Och som jag har tittat längtansfullt på. De senaste dagarna har det dock inte funnits någon anledning att gå in i glasade hus; vi har haft 28 grader idag. Men när det blir svalare, då!

27 kommentarer:

 1. Men herregud, Katarina - jag tappar andan så underbart fint! Du är verkligen min IDOL när det gäller att skapa fantastiska miljöer! Ja - flytta ut sängen dit! Det skulle jag göra! :-)

  Kram // AH

  SvaraRadera
 2. Det er en smuk ny udsigt du har fået og det vil sikker være dejligt at flytte sengen her ud - gad vide om du vil kunne ligge stille i den og bare kikke ud?
  Hilsen Lisbeth

  SvaraRadera
 3. Grattis till ert nya trädgårdshus! Så mycket glädje det kommer att skänka och en dagbädd låter som en alldeles förträfflig idé.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Härlig vy! Tänk så mycket du kommer att njuta av den när det kommer kallare dagar. Ja, och i regnet, så mysigt att ligga där och höra på regnet...
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 5. Och vilken vy sen! Så härligt det ser ut, ja nu är det verkligen varmt, och vips glömmer man det där sega tråkvädret som var. Måtte detta hålla i sig!

  /Jenny

  SvaraRadera
 6. Alldeles fantastisk utsikt! Och en dagbädd låter som en utmärkt ide'. Den kanske kan locka till att då och då faktiskt sitta/ligga ner en stund och njuta av sitt konstverk!
  Kram
  Cathrine

  SvaraRadera
 7. Tjusigt och rogivande. En utsikt man aldrig tröttnar på. Klart att en dagbädd i trädgården blir kronan på verket. Har vi fått se havehuset eller är det jag som har missat?
  Ha det gott
  Anette

  SvaraRadera
 8. Det nya uterummet blir kanon!! utsikten därifrån likaså!!
  Ha en fortsatt fin vecka.
  Kram
  Mariana

  SvaraRadera
 9. Sicken vy, den är ju helt underbar! Din trädgård ser helt ljuvlig ut och jag är inte alls avundsjuk på ditt nya trädgårdshus, inte alls faktiskt. Fast jag ljuger ju så bra! AVUNDSJUK är jag, jag vill också ha. Kram Merja

  SvaraRadera
 10. Mycket fint, och så trevligt med en ny vy!
  Nu har vi också riktig sommar.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Vilken vacker vy! Hoppas att det nya havehuset blir en riktigt favoritplats, och att vi får se många bilder på det framöver. När vi byggde vårt växthus förändrade det hela vårt trädgårdsliv (till det bättre) och det är bland det bästa vi gjort.
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 12. Helt underbar "ny" vy! Vilken enorm glädje ni (du) kommer att ha av ditt fina havehus.

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera
 13. Så snyggt! Suckar lite så där trädgårdsavundsjukt, ja, du vet. Vackra bulliga siluetter, stengången och så trädets mörka stammar. Så fint, vilken utsikt från havehuset. Ser fram emot att se mer av det en annan gång.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 14. Som vanligt ser det fint ut som du/ni gör i trädgården. Perfekt med en bädd i den nivån med fina utsikten. Till lykke med fortsättningen och jag vill gärna se mer av havehuset.
  BirgittaM

  SvaraRadera
 15. Men så vackert, förstår att du vill sitta ner ofta och njuta från ditt havehus...Otroligt vackert!

  Kram :)

  SvaraRadera
 16. Tack för dina uppmuntrande ord, visningen gick jättebra!
  Kram

  SvaraRadera
 17. Det är alltid roligt när man kan se sin trädgård från ett nytt håll! Härlig utsikt!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 18. Vilken underbar vy ni har fått, fast du har ju redan så många fina. Ditt nya havehus är så fint och såklart ska du ha en dagbädd att få njuta i de dagarna då vi inte har ett sånt härligt uteväder som vi ha rjust nu :)

  Kram kram Anna
  Tack för den den fina boken

  SvaraRadera
 19. Med denna vy kan du gott ta semester i två veckor från allt jobb och unna dig att bara njuta - från din säng/utedagbädd! '
  Har man skapat något så vackert är det ens "plikt" att njuta av det ;-)! /Anja

  SvaraRadera
 20. Hvor ser det bare fantastisk ud. Smukt !

  SvaraRadera
 21. Lycka är ett växthus! Jag drömmer fortfarande men någon gång blir det nog av! Vilken fin trädgård du har. Jag måste börja med mina boxboms bollar snart!!! Tack för all fin inspiration.

  SvaraRadera
 22. Oh, I would like to walk and walk and walk! So beautiful! This is a summer garden!!!!
  Have a wonderful time
  Elisabeth

  SvaraRadera
 23. Vackert! Var finns du?

  SvaraRadera
 24. Du har det verkligen fantastiskt vackert!

  kram louise

  SvaraRadera
 25. Ett enda ord beskriver det hela:Vackert! Men eftersom jag inte är så fåordig av mig: Fantastiskt vackert - med eller utan säng! /Anja

  SvaraRadera
 26. Det er et rigtigt flot vy du har fået - skønt :-)

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina