söndag 21 februari 2016

Härlig trädgårdssöndag

Helt OK väder idag, sol på morgonen, och jag var ute hela dagen. Gick ut vid 10 och kom in 17.15, för då började det bli mörkt, superskönt!
Är det bara plusgrader, uppehåll och inte alltför blåsigt är jag nöjd. Soliga dagar kan det faktiskt bli mindre gjort för då vill jag sitta och vända näsan mot solen.

Ha en bra vecka!

18 kommentarer:

 1. Hej. Det var da en dejlig dag du har haft i haven. Her i det nordlige Danmark har det regnet hele dagen, så det har været indevejr.

  SvaraRadera
 2. Låter härligt. Jag hoppas på lite trädgårdstid i veckan, vore kul att komma igång.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Låter skönt. Hoppas på några trädgårdsvänliga dagar i veckan. Åtminstone tillräckligt bra för växthusvistelse.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 4. Låter som en skön dag, vi får hoppas det blir lite varmare snart. Här var det inte uteväder i helgen, bara blåst, regn och kyla.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 5. Så härlig bild från din fina trädgård. Kan riktigt känna igenom bilden att du hade en fin söndag! Kram Merja

  SvaraRadera
 6. Så härlig bild från din fina trädgård. Kan riktigt känna igenom bilden att du hade en fin söndag! Kram Merja

  SvaraRadera
 7. Visst började det fint. Jag tog också en runda i trädgården, fick syn på en skottkärra full med tunga gamla löv och tänkte dra upp den till skräphörnet. Nu sitter jag här med ryggskott! Glömde mjukstarten igen....
  Ha en härlig vecka /Lotta

  SvaraRadera
 8. Härligt med en bonusdag, hade räknat med regnslask hela helgen. Absolut bra väder för att hålla igång, så att man inte börjar frysa!

  SvaraRadera
 9. Ja, visst var det härligt i söndags - även om jag bara utnyttjade härligheten delvis. Men någon timme eller två räcker långt för att ta sig igenom ännu en (näst sista!?!) vintervecka!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 10. Heldige asen. Her var det ikke specielt spændende, så en lang gåtur og tilbage til brændeovnen blev det til.

  /Birgitte

  SvaraRadera
 11. ...inte rikitgt där än här i Värmland. 10-dygnsprognosen visar på minusgrader hela veckan och som lägst -9. Brrr....."än är det vinter kvar säger mor"

  Fint hos dig, som alltid!

  Kram
  Cathrine

  SvaraRadera
 12. Härligt ni har det hos er. Så där lite si och så här. Snön ligger kvar här och där och jag önskar mig mer sol och goa dagar. Det är nu jag skulle vilja bo på kolonin och se allt som händer där.( det är nackdelen med koloni)Lite avis på er som har allt på tomten, men man kan ju inte få allt.Jag njuter av att ni har det bra
  Ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 13. Det har inte riktigt varit så varmt här, men idag är det soligt och fint. Underbart med allt som ligger framför oss.
  Ha det bra!
  Marika

  SvaraRadera
 14. Jag vill också ha en trädgårdsdag, låter som en dröm.
  Kram

  SvaraRadera
 15. Hej
  Hittade precis till din blogg via Rost och Rädisor. Fina bilder och härligt att se lite vår, många odlar ju i zon 3-4 så roligt att hitta en blogg i zon 1 där man kan få njuta av lite vårbilder medans snön här i Uppland än ligger tjock =)

  SvaraRadera
 16. Vad härligt med vår och att kunna vara ute och pyssla en hel dag. Det där med att sitta och vända näsan mot solen tyckte jag i och för sig lät nästan ännu mer frestande men en kombo är kanske det optimala. Härliga tider nu!
  Önskar dig en trevlig helg! Anna-Karin

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina