onsdag 25 september 2013

Upp- och nervända världen

... kändes det som här i dag. När Lina och Sanna från butiken på urfina Zetas trädgård i Stockholm kom på besök. På sin skånska inspirationsresa. Va, ska de som arbetar på ett sådant inspirationsställe få ut något av ett besök här? Nä, nu drömmer jag väl?
Men som så ofta var mina besökare kunniga, intresserade och urtrevliga och det var ett sant nöje att gå runt i trädgården med dem. Och det trots att jag hade kört upp dem i ottan för att hinna innan jag gick till jobbet. Dock hade jag hela tiden en känsla av att det var fel; jag borde ha varit hos dem på Zetas och hämtat inspiration. Men jag kommer dit. Snart. Var så säkra på det.

Tack Lina och Sanna för att ni kom och förgyllde min dag! Och tack för de fina presenterna!

7 kommentarer:

 1. Nämen sånt händer aldrig mig suckar jag avundsjukt ;-) Jag är ju deras bästa kund ha ha Bra reklam gör jag för ZETAS i alla fall! Då väntar jag mig att du besöker mig när du ändå är i närheten då ;-) bara1 0 mil ifrån ju :D
  KRAM från mig!
  ps. då har du fått en formell inbjudan jag har ju fått det av dig flertalet gånger :D

  SvaraRadera
 2. Zetas har ju åtminstone vettiga "öppettider", du kan nog till och med ta sovmorgon och ändå hinna med ett par varv! ;-)
  Men skämt åsido, klart att inspiration finns lika mycket hos dig som hos Zetas! Ingen falsk blygsamhet nu!!! (Fast den är ju väldigt klädsam)! ;-)

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. Grattis till finbesök, igen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Wow! Fast ändå..... De har ju "bara" en affär och din är på riktigt ;)

  Zetas har jag handlat och varit på för första gången i år trots att jag bor i Stockholm och Oj! vilket ställe och framförallt trevlig, hjälpsam personal till skillnad mot ett annat stort och välkänt ställe i Stockholmstrakten!

  SvaraRadera
 5. Alltså! Jag bara undrar? Har du inte sett din egen blogg, dina egna foton, din vackra trädgård? För vi andra som har gjort det, vi förstår varför Zetas kommer på inspirationsbesök. Så det, så!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga besökare du får numera, grattis!
  Zetas är en underbar plats som bara den kan få både mig och maken att vilja ta en tur till stora staden. Men din trädgård Katarina den går då rakt inte av för hackor!!! Synd att man inte kan titta in där när man har lust "blink" det kan man ju på Zetas / Kram gittan

  SvaraRadera
 7. Men så trevligt! Klart att dom måste se din trädgård på en Skånsk trädgårdstur:)

  Är du nöjd med belysningen? Det ska bli så spännande att se.

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina