tisdag 16 oktober 2012

Vattna?

Nä, det behövs verkligen inte, det regnar otroligt mycket nu. Men det blev så tomt när jag bar in alla myrtenträden så jag samlade ihop mina snygga vattenkannor och lät dem fylla ut tomrummet.
Nu kommer det dessvärre inte att vara så länge, snart måste jag ta in dem också eftersom vattenkannorna inte mår så bra av att stå ute på vintern, de tenderar att bli lite "runda under fötterna" av kylan!
I helgen har vi försökt rensa bort/slita ner rosen som i 15 år har klättrat upp i körsbärsträdet, och det var inte lätt! Men jag är supernöjd med resultatet, rosen hade vuxit sig alldeles för stor och körsbärsträdet har så fina stammar som inte syns när de är helt överväxta med rosgrenar. Nu syns de tydligt och det känns lite luftigare på uteplatsen.

Visst fick vi, precis som väntat, ett par frostnätter i förra veckan. Men de kompenserades av en helt underbar eftermiddag som jag tillbringade i solstolen, tänk om vi kunde få fler sådana i veckan!

13 kommentarer:

 1. Ja, vilken enorm skillnad det blev när ni tog ner rosen! Ibland är jag lite för feg med att ta bort saker som förvuxit sig, men här var ju verkligen ett bra exempel på hur bra det kan bli om man törs! Mycket snyggare!

  Kram // AH

  SvaraRadera
 2. Vilken vinst att vara modig med sekatören....=)

  Läckert med alla kannor !!!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 3. Oii vad många fina kannor!Jag samlar oxå :-)Snyggt vart trädet ibland måste man våga sig på klängrosorna även om man vet att det blir aj aj ;-))
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 4. Synd att zinkkannorna inte gillar vinterklimatet. Har själv varit med om det där med att de blir runda om fötterna. Skulle vara fint att ha dem kvar ut. De är ju så dekorativa!

  SvaraRadera
 5. Å så många fina kannor! Skönt att de vackra stammarna fick komma fram, ibland behövs lite radikala grepp.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad snyggt med alla kannor! Härligt att klippa fram uteplatsen, det känns så luftigt och fräscht när man varit modig med sekatören.
  Jag har nog härmats lite med mitt rosstöd:)). Tycker ditt var så jättefint.
  Ha det gott.
  kram Maria

  SvaraRadera
 7. Det blev verkligen jättefint när stammarna kom fram. Snyggt mot häckens fina form. Och vattenkannorna, sååå härlig bild.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Det gjorde då susen att få bort rosen... Var sak har sin tid och rosen hade gjort sitt där i trädet. Din vattenkannsparad gillar jag skarpt :-)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Håller med, det blev riktigt snyggt med de bara stammarna!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Vilken samling.....
  Och så fint det blev utan ros.
  Idag hade jag vädegudarna med mig på jobbet.....men kameran glömde jag hemma.
  Kram :)

  SvaraRadera
 11. Det blev finare utan den trassliga rosen!!
  Mariana

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina