torsdag 2 december 2010

Ska man skratta...

... eller gråta??? Jag försöker verkligen skratta... Och det ser ju ganska tokigt ut, jag kan tydligen inte få nog av snöbilder... Kommer ni ihåg att jag skrev att jag har min soffa ute hela vintern för jag hoppas kunna sitta där en stund någon dag? Ja, det ser ju mjukt ut i alla fall...
Och mina ljusslingor, ja vilken tur att jag har fått upp dem, där står de och glittrar under en halv meter snö...

Undrar vad fåglarna tycker när de kommer och vill bada?!      Kom och ät, sufflén är serverad!                            

Idag                                                              I söndags
När jag visade mina mössor häromdagen var Ruben med bloggen Rubens Rabatter orolig för att stammen på buxbomen skulle gå av, så jag tänkte det är bäst att jag borstar bort snön. Så det gjorde jag igår kväll och så gick jag ut och tittade på den igen idag. Va??? Lika hög mössa igen, men har den krympt på höjden???

Jag lovar att mitt nästa inlägg ska vara helt snöfritt, jag ska städa i vinterträdgården i helgen, så förhoppningsvis kan jag ta några bilder där. Undrar dock hur jag ska göra med mina månadsbilder... tror jag väntar lite...

16 kommentarer:

 1. Jag har inget emot alla snöbilder, för jag har ingen snö ännu.
  Du får väl ta på dig skidbyxorna innan du går ut och sätter dig på bänken. Den ser verkligen mjuk ut, och fluffig.
  Gillar dina suffleer också, fniss.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Det känns bäst att skratta....lite synd att förstöra mössorna tycker jag...fast det får ju inte bli för tungt ;)

  SvaraRadera
 3. Otroligt att ni fått så mycket snö, här uppe är det bara ca 2 cm ännu. Visst är det dubbla känslor, vackert men lite för tidig vinter för min smak.
  Har nu lagt till din blogg i min lista, hoppas det är ok!
  Eva

  SvaraRadera
 4. Härliga Katarina!

  Jag rekommenderar dig att skratta ;-) För skrattar jag gör hela vintern lång.... (vore jobbigt att behöva gråta under en sådan lång period..... 'blink, blink'.....)

  Nämen, skämt åsido Katarina så förstår jag att du är lite oförberedd kanske... och överraskad..... och ovan.... Jaa du... naturen är förunderlig.... Man vet aldrig nuförtiden vad den har att erbjuda....

  Ditt fluff är bara vackert! Även om fågelbadet numera är ett slags snöskumbad och dina växter har toppmössor a la Simpsons....

  Ha en fin helg!
  Kramar
  /Charlotte

  SvaraRadera
 5. Se det från det ljusa sidan, det blir fantastiska bloggbilder! ;~D
  Jag tar fram somriga bilder och glädjer mig med när snön tränger sig på för mycket.
  Varmkram Lydia

  SvaraRadera
 6. Fniss! Ja, du Katarina - det är inte mycket att göra mer än att skratta... :D Tänk på att det bara är december o det är ingen idé att börja gråta redan.. ;)
  Det är hur som helst jättefina bilder! Och när det blir för varmt i sommar sen så kan du ta fram de här bilderna "drömma" dig tillbaka.. ;)
  Ha en fin helg!
  Kramar till dig!

  SvaraRadera
 7. Blir lite mycke av snön känns det som när man pulsar runt i sin trädgård.Det räcker nu...
  Jag går oxå runt o skakar bort snön för säkerhets skull.
  Rosen jag visade i mitt inlägg bli nog en följetong för hur länge ska hon orka?De andra har gett upp o är i vila men inte hon:-)'Jacqueline de Pre' pärlan!
  Kram fr.mig

  SvaraRadera
 8. Gillar snöbilder:) Ni ser ut att ha fått massor av snö!

  SvaraRadera
 9. Man får nog skratta...
  Vi har inte fått någon snö bara lite puder.
  Visst är Ruben en trevlig blogg vän?
  Ha det gott i stug värmen
  Annika

  SvaraRadera
 10. Hi, hi, hi.......men det är bra mycket bättre än 2+ och regn snett underifrån, tycker jag i alla fall. Så här kring jul så förhöjs ju stämningen.

  Jag har inte kommit ut en enda dag i dagsljus men i morgon ska jag baskemig ut så då blir det väl min tur att visa snöbilder:). Kan ju hoppas på lite sol i alla fall.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Roliga bilder och visst är det bäst att skratta om man kan, jag blev lite mätt på snö förra vintern då det var hiskeliga mängder. Vintern är vacker men jobbig emellanåt, tycker jag.
  Önskar dig en skön helg!

  SvaraRadera
 12. Ja kära nån! Så mycket snö! Fniss... kul med buxbomen ;)

  Den tidningen du nämner är en klar favorit! Brukar köpa den när jag är i stan och de har alltid så bra tips och inspirationsbilder. Tycker att du har mycket vinterfint i din trädgård. Jag har en hybridkejsarolvon som har börjat sätta blomsterknoppar och jag hoppas de inte fryser bort som de gjorde i fjol. En å annan julros finns under snön därute, även de hade fina knoppar.... hoppas de klarar av snön ;)
  Ha en skön helg :)

  SvaraRadera
 13. Skratta såklart! Så länge cykelvägar skottas och tåg går som de ska är det ju jätteroligt med snö! Speciellt när det blir sådär skojigt som i din trädgård! När jag har pluggat klart för dagen ska jag nog bygga en snölykta på balkongen.. :)

  SvaraRadera
 14. Är jag den enda, som kan hålla sig för skratt?
  Visst är det vackert och visst är snöformationerna emellanåt fantasifulla men för min del betydde den tidiga snön och kylan, att jag inte hann färdigställa det jag planerat. Nu blir det troligen lika ledsamt som förra året. Har just upptäckt, att allt jag lyft in i uthuset förfruset, eftersom elementet inte fungerat.
  Men OK det är kylan och inte snön, som är boven. Förhoppningsvis har snön å sin sida skyddat det, som står kvar ute. Och nu när det redan är som det är, får det gärna fortsätta att vara minusgrader.

  Kramar, som trots allt inte är lika sura som det kanske verkar.
  Eva

  SvaraRadera
 15. Snö, snö, känns nästan som om man badar i snö för tillfället. Roliga mössor dina buskar får. ha en skön helg!

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina