torsdag 11 november 2010

Tänt

Nu har jag satt upp min första ljusslinga. Jag satte den i mina fyndade buxbomskrukor som står på trappan.
Jaja, jag vet att det är tidigt, men det struntar jag i! Jag behöver allt ljus jag kan få och varför vänta till december när det redan nu i november är mörkt både när man går hemifrån på morgonen och när man kommer hem på kvällen! Det är LED-ljus så de drar väldigt lite ström och slingan är kopplad till en timer. LED-ljusen har blivit så mycket bättre, tidigare var de oftast så fult blåaktiga, men nu finns de i varmvitt, som jag tycker är helt OK. Nästa "offer" blir nog idegranskloten som syns bra från vardagsrumssoffan.

Stort tack för alla snälla kommentarer om trädgården och mina kära klot!

9 kommentarer:

 1. Ser jättemysigt ut:)
  Jag är så dålig på att pynta i trädgår'n.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Inte ett dugg för tidigt om du frågar mig..... :-) VARDE LJUS!!!! Så hyperfint att ha dina fina klot att klä in med slingor. Det kan inte bli bättre........ Klart du ska klä in några fler också.... som du sen visar på bloggen så man får sukta lite..... :-)

  Alltså..... Jag hade ju stora planer att få upp ljusslingor jag också... Hann jag det innan snöovädret?! Hrmmm.... EN endaste ynka slinga hann bli uppsatt och är ansluten.... De andra ligger kvar i hallen och väntar med alla förlängningskablar som måste till för att komma till eluttagen.... Hur lätt är det att arrangera dessa nu.... med all snö?! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Inte ens de slingor som får sitta uppe året om i ett av äppelträden hann anslutas.... Jag får väl skotta upp 'elkabel-gångar'...... Led är bra.... håller med om att det är mycket finare sken nu än när dom först kom... Då köpte jag inga p g a just det.....

  Kram.....
  /Charlotte

  SvaraRadera
 3. JAg vill också ha upp mina så det får bli till helgen. Jag håller med att man behöver allt ljus man kan få och det är så mysigt..

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Jättefint!!! Nu får man ångra, att man inte satte upp ljusslingorna INNAN snön kom. Och, visst kan man börja med belysning redan nu!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 5. Superfint! Novembermörkret blir så mycket mysigare med lite ljus! Nu kan jag knappt hålla mig längre, jag MÅSTE sätta upp min fling!!

  SvaraRadera
 6. Oh Katarina...
  Det ser helt ljuvligt ut vilken julstämning!
  Snyggt till teglet i bakgrunden.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvaraRadera
 7. Gjorde du rätt i. Det blev ju jättefint. Det är bara att plocka fram fler slingor och ut och pynta resten också.

  Trevlig helg
  Camilla

  SvaraRadera
 8. Fint det blev :)

  SATURDAY SHOW OFF
  hos mig idag....
  Lägg till Din blogg med
  Håkan

  SvaraRadera
 9. Jättefint!! Jag hade tänkt hålla mig till advent.....men varför det egentligen?

  Håller med om att allt ljus som piggar upp är mer än välkommet.

  Kram Maria

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina