torsdag 25 november 2010

Vita trädgårdar är snyggt

... men det här känns lite överdrivet! Och i november!
Jaja, det är väl bara att gilla läget! Och nu när det sägs att det ska bli rejält kallt i natt är det bra med ett snötäcke som isolerar och skyddar lite.


Tur att jag satte upp ljusslingorna ute så tidigt, nu hade det varit både svårare och kallare!13 kommentarer:

 1. Men så mysigt! Fick igång en slinga i dag och en hel del snöskottning - och pulkadragning förstås! (Det är långt till en bra backe.) Sen tröttnade ungarna så vi fick gå in... I morgon så!

  SvaraRadera
 2. Ja just ja bra att vara ute i god tid vad gäller belysningen...har inte börjat än så kallt blir det för mig :-(

  SvaraRadera
 3. Jag är också glad för att ljusslingorna är uppe...och visst är det vackert...men håller med dig om att det är lite tidigt ;)

  SvaraRadera
 4. Så fint med slingorna. :) Ser jättemysigt ut. Vet du.. du har mer snö än vad jag har.. ;) Här har den nästan blåst bort.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jamen visst känns det lite överdrivet med så mycket snö på en gång. Jag fick upp slingorna innan det startade - nu syns de små lamporna inte ens under all snö!
  Kram

  SvaraRadera
 6. *Ler*............. Tänk så olika det kan vara och vilka olika förväntningar man har på snöns ankomst.... och vara eller icke vara......... En sak är säker: din trädgård är som gjord för att ha lite snyggt vitt på sig....... Det är så vackert när alla konturer framträder under sön..... och du har ju ett antal sådana....... :-)Tur att du hann med slingorna..... Det gjorde inte jag..... Dom ligger fortfarande i en rufsig hög i hallen och väntar på att jag ska 'orka' få upp någon av dom i alla fall........

  Här är det ordentligt kallt och har varit det i en vecka..... Usch.......

  Ha det fint i helgen!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 7. Vackert med snön i din trädgård med alla skulpturala former! Jo det känns tidigt, väldigt tidigt, men som du säger det är bara att gilla läget och njuta av det, för fint är det ju..
  ha en skön helg/Sophia

  SvaraRadera
 8. Visst är det vackert speciellt om man har en skulpturell trädgård som din. Gissar att maken min också är glad över att han för en gångs skull var tidigt ute med att sätta upp slingan / gittan

  SvaraRadera
 9. Hej Katarina.
  Det er en spændende blog, med fine billeder du har og en have lige efter mit hjerte. Jeg holder meget af de runde, formklippede buksbom som jeg også arbejder med i min have - og masser af vedbind. Det giver en have med mange kvaliteter året rundt.
  Venlig hilsen
  Jørn

  SvaraRadera
 10. Du har en så fin blogg. Och det var väldigt vackert med ljusslingorna där i snön på dina klippta former. Tur du hann få upp dem före som sagt.
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 11. Hej Katarina.
  Tokgillar din fina trädgård. Du råkar inte ha en mailadress där man kan nå dig, om du vill kan du också maila den till carina.bergius@yahoo.se

  SvaraRadera
 12. Oj oj så fint jag tror nästan att jag skulle vilja komma och fota när snön ligger hos dig.
  Blir liksom lite sugen....
  Jag har gjort länk till dig men jag fattar inte varför den inte blir kvar i listan.
  Jag hittar till dig ändå men jag blir gaaaaalen.....
  Ha en skön kväll
  Annika

  SvaraRadera

Så kul att få en hälsning från dig, tack! /Katarina